HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Zavárané lečo

Zavárané lečo je skvelý spôsob, ako si vychutnať letnú úrodu papriky a paradajok po celý rok.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
5

Fő összetevők

  • 1 kg Érett paradicsomok Hozzáadott
  • 1 kg Paprika Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott

Fűszerek

  • 2 db babérlevél Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Először készítse elő a zöldségeket. Hámozza meg a paradicsomot, vágja apró darabokra és tegye egy nagy fazékba. Vágja kockákra a paprikát és a hagymát és adja a paradicsomhoz. Adj hozzá babérlevelet és fekete borsot.

2. Lépés

Helyezze a fazekat a tűzhelyre és hagyja lassan főzni közepes lángon 2 órán át. Időnként keverje meg, hogy a zöldség ne égjen oda. Ha a lecsó túl sűrű, adjon hozzá egy kis vizet.

3. Lépés

Amikor minden kész, öntse azt előre elkészített, szterilizált poharakba. Azonnal zárja le a poharakat és hagyja kihűlni.

4. Lépés

Hűtés után ellenőrizze, hogy jól le vannak-e zárva a poharak. Ha minden rendben van, akkor a lecsót hagyhatja sötét és hűvös helyen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új