Forrás: Pixabay
Zesty mexikói meztelen csirke Burrito tál
Merüljön el a mexikói ízek fúziójában a hozzáadott szénhidrátok nélkül ebben a Naked Burrito receptben. Élvezze a grillezett csirke, a fekete bab, a hagyma, a paprika, az avokádó és a salsa ízletes választékát, mindezt egy tálba halmozva. Ez a könnyebb változat nem köt kompromisszumot az ízek terén, és ugyanazt a kielégítő érzést nyújtja, mintha egy hagyományos burritót ennél.
Hozzávalók
- 2 Csirkemell
- 1 konzervek Fekete bab
- 1 Nagy hagyma (szeletelve)
- 2 Paprika (szeletelve)
- 2 Avokádó (szeletelve)
- 1 csésze salsa
- 2 csészék főtt rizs
- olívaolaj
- só és bors ízlés szerint
Eljárás
Egy serpenyőben, közepes lángon adjunk hozzá egy csepp olívaolajat. Fűszerezzük a csirkemellet sóval és borssal, majd adjuk a serpenyőbe. Süssük mindkét oldalát, amíg aranybarnára sül, és minden oldalát átsütjük (kb. 10 perc oldalanként). Ha megsült, hagyja kihűlni, majd szeletelje fel.
Egy másik serpenyőben olívaolajon tegye bele a hagymát és a paprikát, és főzze puhára.
Melegítsük meg a fekete babot egy edényben vagy mikrohullámú sütőben.
A Meztelen burrito összeállításához egy tálban kezdje a főtt rizs alapjával, a tetejére szeletelt csirkét, főtt hagymát és paprikát, fekete babot, avokádószeleteket, és fejezze be egy bőséges adag salsával.
Azonnal tálaljuk, és élvezzük az ízek robbanását!