HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie s láskou

Zöldborsós tokány csirkemellből

Egy igazi magyaros fogás, amelyet könnyedén el tudsz készíteni. A csirkemell finom, omlós lesz, a zöldborsó friss íze pedig kitűnően kiegészíti. Egy nagy adag rizzsel és egy pohár hideg fehérborral tökéletes vacsora lehet belőle.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Húsból

  • 600 g csirkemell Hozzáadott

Fűszerek

  • 1 csapott evőkanál fűszerpaprika Hozzáadott
  • 1 csapott teáskanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott

Zöldségek

  • 1 Fej hagyma Hozzáadott
  • 300 g zöldborsó Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A csirkemellet megmossuk, majd kisebb darabokra vágjuk.

2. Lépés

A hagymát és a fokhagymát finomra aprítjuk, majd kevés olajon üvegesre pároljuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a fűszereket, jól elkeverjük, majd beletesszük a húst és addig főzzük, amíg fehéredni nem kezd.

4. Lépés

Ekkor öntsük hozzá a zöldborsót, és pár percig pároljuk.

5. Lépés

Majd lassú tűzön, lefedve pároljuk készre, szükség szerint adunk hozzá vizet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új