HIRDETŐ

Forrás: FB: Varenie s láskou

Zöldborsós tokány csirkemellből

Egy igazi magyaros fogás, amelyet könnyedén el tudsz készíteni. A csirkemell finom, omlós lesz, a zöldborsó friss íze pedig kitűnően kiegészíti. Egy nagy adag rizzsel és egy pohár hideg fehérborral tökéletes vacsora lehet belőle.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Húsból

  • 600 g csirkemell Hozzáadott

Fűszerek

  • 1 csapott evőkanál fűszerpaprika Hozzáadott
  • 1 csapott teáskanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott

Zöldségek

  • 1 Fej hagyma Hozzáadott
  • 300 g zöldborsó Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A csirkemellet megmossuk, majd kisebb darabokra vágjuk.

2. Lépés

A hagymát és a fokhagymát finomra aprítjuk, majd kevés olajon üvegesre pároljuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a fűszereket, jól elkeverjük, majd beletesszük a húst és addig főzzük, amíg fehéredni nem kezd.

4. Lépés

Ekkor öntsük hozzá a zöldborsót, és pár percig pároljuk.

5. Lépés

Majd lassú tűzön, lefedve pároljuk készre, szükség szerint adunk hozzá vizet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek