HIRDETŐ

Forrás: estefaniavizcaino from Canva

Zöldspárga krémleves

A zöldspárga krémleves friss és gazdag ízű, egyszerűen elkészíthető előétel vagy könnyű ebéd. A zöldspárga, ami gazdag A, C és K-vitaminban, friss és élénk ízt kölcsönöz a levesnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g zöldspárga Hozzáadott
  • 1 ks közepes méretű hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 l zöldségalaplé Hozzáadott
  • 200 ml Tejszín Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A zöldspárgát megtisztítjuk, majd a hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk.

2. Lépés

Egy nagy méretű serpenyőben kevés olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát.

3. Lépés

Hozzáadjuk a zöldspárgát, és addig főzzük, amíg a zöldspárga meg nem puhul.

4. Lépés

Hozzáadjuk a zöldségalaplevet, és felforraljuk.

5. Lépés

Miután a zöldspárga megpuhult, hozzáadjuk a tejszínt, és botmixerrel krémesítjük a levest.

6. Lépés

Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

7. Lépés

Tálaljuk forrón, a tetejét friss zöldspárgával vagy krutonnal díszítjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek