HIRDETŐ
Forrás: fotogal for iStockPhotos
Alma-Vöröskáposzta
Egy klasszikus német étel, amelyet különösen szívesen tálalnak a hideg évszakban. Az alma-vöröskáposzta egy finom köret húsokhoz és krumplihoz.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Vöröskáposzta
- 1 Darab Vöröskáposzta (kb. 1kg)
- 2 Darab alma
- 1 Darab hagyma
Fűszerek
- 2 evőkanál vaj
- 2 evőkanál cukor
- 200 ml vörösbor
- 1 Teáskanál só
- 1 Teáskanál bors
- 2 Darab Szegfűszeg
- 1 Darab babérlevél
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Először készítse elő a vöröskáposztát, az almákat és a hagymát az almarépa számára.
2. Lépés
A vöröskáposztát és az almákat vajban pirítsuk meg egy serpenyőben, amíg jól meg nem párolódnak, körülbelül 10 percig.
3. Lépés
Adja hozzá a többi hozzávalót, és főzzük addig, amíg a káposzta meg nem puhul. Az alma vöröskáposztának körülbelül 40 perc főzési időre van szüksége, hogy elég puhává váljon.