HIRDETŐ

Forrás: fotogal for iStockPhotos

Alma-Vöröskáposzta

Egy klasszikus német étel, amelyet különösen szívesen tálalnak a hideg évszakban. Az alma-vöröskáposzta egy finom köret húsokhoz és krumplihoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Vöröskáposzta

  • 1 Darab Vöröskáposzta (kb. 1kg) Hozzáadott
  • 2 Darab alma Hozzáadott
  • 1 Darab hagyma Hozzáadott

Fűszerek

  • 2 evőkanál vaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál cukor Hozzáadott
  • 200 ml vörösbor Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Hozzáadott
  • 1 Teáskanál bors Hozzáadott
  • 2 Darab Szegfűszeg Hozzáadott
  • 1 Darab babérlevél Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először készítse elő a vöröskáposztát, az almákat és a hagymát az almarépa számára.

2. Lépés

A vöröskáposztát és az almákat vajban pirítsuk meg egy serpenyőben, amíg jól meg nem párolódnak, körülbelül 10 percig.

3. Lépés

Adja hozzá a többi hozzávalót, és főzzük addig, amíg a káposzta meg nem puhul. Az alma vöröskáposztának körülbelül 40 perc főzési időre van szüksége, hogy elég puhává váljon.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új