HIRDETŐ

Forrás: fotogal for iStockPhotos

Alma-Vöröskáposzta

Egy klasszikus német étel, amelyet különösen szívesen tálalnak a hideg évszakban. Az alma-vöröskáposzta egy finom köret húsokhoz és krumplihoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Vöröskáposzta

  • 1 Darab Vöröskáposzta (kb. 1kg) Hozzáadott
  • 2 Darab alma Hozzáadott
  • 1 Darab hagyma Hozzáadott

Fűszerek

  • 2 evőkanál vaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál cukor Hozzáadott
  • 200 ml vörösbor Hozzáadott
  • 1 Teáskanál Hozzáadott
  • 1 Teáskanál bors Hozzáadott
  • 2 Darab Szegfűszeg Hozzáadott
  • 1 Darab babérlevél Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először készítse elő a vöröskáposztát, az almákat és a hagymát az almarépa számára.

2. Lépés

A vöröskáposztát és az almákat vajban pirítsuk meg egy serpenyőben, amíg jól meg nem párolódnak, körülbelül 10 percig.

3. Lépés

Adja hozzá a többi hozzávalót, és főzzük addig, amíg a káposzta meg nem puhul. Az alma vöröskáposztának körülbelül 40 perc főzési időre van szüksége, hogy elég puhává váljon.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek