HIRDETŐ

Forrás: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Ananászos csirkemell ragu

Recept a lédús csirkemell ananásszal és rizzsel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 600 g csirkemell Hozzáadott
  • 1 konzervek ananász Hozzáadott
  • 1 TK őrölt paprika - édes Hozzáadott
  • 1 TK őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 TK vegeta Hozzáadott
  • 1 TK burgonyakeményítő Hozzáadott
  • porcukor Hozzáadott
  • Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A csirke mellét megmossuk és szeletekre vágjuk.

2. Lépés

Felmelegítjük az olajat a serpenyőben és mindkét oldalukon megpirítjuk a csirke szeleteket.

3. Lépés

Ízesítsük sóval, paprikával, fűszerekkel és vegetával.

4. Lépés

A csirke szeleteket egy kis vízzel öntözzük le, és körülbelül 20 percig pároljuk lefedve.

5. Lépés

A konzerv ananászt leszűrjük, és a levét félretesszük.

6. Lépés

Hozzáadjuk az ananász darabokat a húshoz, és együtt pároljuk.

7. Lépés

Egy tálban keverjük össze az ananászlé egy részét a kukoricakeményítővel, és ezzel sűrítsük be a szószt. Jobb ízélményért adjunk hozzá a szószhoz még porcukrot.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új