HIRDETŐ
Angol reggeli
Az angol reggeli egy gazdag, de nagyon ízletes étel, melyet általában a hétvégéken szoktak fogyasztani. A jellegzetes brit reggeli valóságos energiabomba, ugyanis hekk, kolbász, sült szalonna, gombás omlett, pirítós és paradicsom, valamint sült bab tartozik hozzá.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 8 Slice angol szalonna
- 8 darab angol kolbász
- 400 g sült bab paradicsomszószban
- 200 g gomba
- 4 tojás
- 6 darab paradicsom
- 4 Slice pirítós (opcionális)
- olaj a sütéshez
- só, bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
A szalonnát és a kolbászokat kevés olajon süsd meg egy serpenyőben.
2. Lépés
Közben a babot melegítsd fel egy kis lábasban, közepes lángon.
3. Lépés
A gombát tisztítsd meg és szeleteld fel, majd süsd meg egy kis olajon, ízlés szerint sózd, borsozd.
4. Lépés
A tojásokat süsd meg rántottává.
5. Lépés
A paradicsomokat vágd ketté és süsd meg a vágott felükkel lefelé egy serpenyőben.
6. Lépés
Ha szereted a pirítóst, azt is készítsd el a reggelihez.
7. Lépés
Tálald mindezt együtt egy nagy tányéron.