HIRDETŐ

Forrás: A_Lein from Getty Images

Bográcsgulyás sertéshúsból

Szeretem a hagyományos cseh konyhát, és az egyik kedvenc fogásom a sertésgulyás tarja húsból.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Csont nélküli sertésnyak Hozzáadott
  • 2 darab The Onion Hozzáadott
  • 3 Szegfűszeg Fokhagyma Hozzáadott
  • 6 lžic Napraforgóolaj Hozzáadott
  • 3 Kanálok finomliszt Hozzáadott
  • 1 Kanál Majorana Hozzáadott
  • 1 kanalak kömény Hozzáadott
  • 1 Kanál édes vörös paprikák Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 l Vizek Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

A szűzpecsenyét megmossuk, megszárítjuk és kisebb darabokra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. Fontos, hogy a szűzpecsenyét elég nagy darabokra vágjuk, hogy nedves maradjon a hosszabb főzési idő alatt.

2. Lépés

A serpenyőben felmelegítjük az olajat, és minden oldalról hirtelen megsütjük a húst. Hozzáadjuk a felkockázott hagymát és fokhagymát, aranybarnára pirítjuk. A keveréket liszttel hintjük meg, átkeverjük, és hagyjuk egy kicsit pihenni. Mindez segít gazdag, teljes ízű gulyást készíteni.

3. Lépés

A keverékhez majoránnát, köményt és paprikát adunk, sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük.

4. Lépés

Hozzáadjuk a vizet és felforraljuk. Ezt követően csökkentjük a hőmérsékletet, és a pörköltet kis lángon főzzük körülbelül 2 órán át, amíg megpuhul. Ez fontos a hús tökéletes konzisztenciájához.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek