HIRDETŐ

Forrás: FB: Minden ami háztartás - minőség olcsón

Bögrés Medvehagymás Pogácsa

A medvehagyma kiváló íze és a bögre egyszerű használata mindenki számára elérhetővé teszi ezt a receptet. A pogácsák ropogósra sülnek a tésztából, melynek ízében dominál a friss medvehagyma. Ideális pihenéshez, piknikhez vagy csak úgy!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
20
  • 1 bögre liszt Hozzáadott
  • 1 bögre joghurt Hozzáadott
  • 12 bögre olaj Hozzáadott
  • 1 bögre reszelt sajt Hozzáadott
  • 1 csokor medvehagyma Hozzáadott
  • 1 csg sütőpor Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Először is, a sütőt melegítsük elő 180°C-ra.

2. Lépés

Ezután megtisztítjuk és finomra aprítjuk a medvehagymát.

3. Lépés

Egy nagy tálban összekeverjük az összes hozzávalót (liszt, joghurt, olaj, medvehagyma, reszelt sajt, só, sütőpor), amíg sima tésztát nem kapunk.

4. Lépés

A tésztát kiöntjük a kivajazott tepsibe, majd megszórjuk reszelt sajttal és betesszük a meleg sütőbe.

5. Lépés

A pogácsa sütési ideje körülbelül 20-25 perc. Amikor a teteje szép aranybarna színű, távolítsuk el a sütőből.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új