HIRDETŐ

Forrás: pixabay

Csípős savanykás Svéd uborka

Friss, ropogós uborkaszeletek, amelyeket fűszeres tejszínes öntettel tálalunk.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 Közepes uborka Hozzáadott
  • tejföl Hozzáadott
  • 1 dl habtejszín Hozzáadott
  • 1 evőkanál Dijoni mustár Hozzáadott
  • 1 evőkanál méz Hozzáadott
  • 1 evőkanál friss citromlé Hozzáadott
  • só, bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Az uborkákat alaposan megmossuk, majd vékony szeletekre vágjuk.

2. Lépés

Egy tálban összekeverjük a tejfölt, tejszínt, dijoni mustárt, mézet és friss citromot. Sóval, borssal ízesítjük.

3. Lépés

Az uborkaszeleteket is hozzáadjuk.

4. Lépés

Legalább 30 percig hűtjük a hűtőszekrényben, hogy az ízek jól összeérjenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új