HIRDETŐ

Csirkemáj rizottó

Egy finom, gazdag és tartalmas étel, amely igazi komfort étele lehet a hidegebb hónapokban. A csirkemáj és a rizs kombinációja garantáltan az összes ízlelőbimbódat kényezteti.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Rizottó

  • 200 g Rizs Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 100 ml fehérbor Hozzáadott
  • 1000 ml csirkealaplé Hozzáadott

Csirkemáj

  • 500 g csirkemáj Hozzáadott
  • 1 Kanál olívaolaj Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 1 csipet őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A vöröshagymát és a fokhagymát aprítsuk fel, majd egy nagy serpenyőben olívaolajon dinszteljük meg.

2. Lépés

Adjuk hozzá a rizst, és pirítsuk együtt pár percig, majd öntsük fel a fehérborral.

3. Lépés

Közepes lángon főzzük, amíg a bor elpárolog, majd öntsük fel a csirkealaplével.

4. Lépés

A csirkemájat mossuk meg, majd egy serpenyőben, olívaolajon süssük meg, sózzuk, borsozzuk.

5. Lépés

A megfőtt rizottóhoz adjuk hozzá a sült csirkemájat, alaposan keverjük össze, hogy az ízek jól összeérjenek.

6. Lépés

Tálaljuk forrón, a tetejét szórjuk meg frissen vágott petrezselyemmel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új