HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Csirkés taco guacamoléval

Nagyon ütős étel lett, ne féljetek kipróbálni!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

A fűszeres csirkéhez

  • 500 g csirkecombfilé Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • 1 tk Fahéj Hozzáadott
  • 1 tk római kömény Hozzáadott
  • 1 ek tabasco chipotle szósz Hozzáadott
  • 1 tk paradicsomsűrítmény Hozzáadott
  • 1 ek olaj Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • kevés víz Hozzáadott

A tacohoz

  • 1 ks Avokádó Hozzáadott
  • 2 ks koktélparadicsom Hozzáadott
  • fél fej lilahagyma Hozzáadott
  • 1 ks lime leve Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • 4 ks taco shell Hozzáadott
  • tejföl Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

A csirkecombfiléket sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük fahéjjal és római köménnyel és egy nagy adag Tabasco chipotle szósszal. Egy serpenyőben elkezdjük megpirítani a paradicsomsűrítményt, aztán öntünk hozzá egy kevés olajat és megsütjük benne a csirkét. Mikor kész van letakarjuk alufóliával és hagyjuk kicsit állni.

2. Lépés

Ezalatt összekeverjük az avokádó salátát, amihez egy érett avokádót felkockázunk, adunk hozzá néhány szintén felkockázott kokélparadicsomot és apróra vágott lilahagymát. Ráfacsarjuk a lime levét, sózzuk borsozzuk és alaposan összekeverjük.

3. Lépés

A megsült csirkecombokat felvágjuk, hozzákeverjük a kisült szaftot is és összeszereljük a tacokat. A taco shellbe kanalazunk az avokádósalátából, mehet rá egy adag sült, fűszeres csirke és végül a tejföl.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új