HIRDETŐ
Forrás: Pixabay: pixel1
Csokis tejszínhab
Egy csodálatosan ízletes csokoládés desszert, amely könnyű és gyorsan elkészíthető. Ez a recept tökéletes választás lehet, ha vendégeket vársz, vagy ha csak egy kis édes nassolnivalóra vágysz.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 200 g Tejszín
- 50 g porcukor
- 1 Csomag habfixáló
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
A tejszínt verjük kemény habbá a porcukorral és a habfixálóval egy tálban.
2. Lépés
Az étcsokoládét olvasszuk meg a tejszínnel egy másik tálban, majd hagyjuk kihűlni.
3. Lépés
A kihűlt csokoládét óvatosan keverjük a tejszínhabba.
4. Lépés
Tegyük a hűtőbe legalább 2 órára, hogy megdermedjen.