HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: pixel1

Csokis tejszínhab

Egy csodálatosan ízletes csokoládés desszert, amely könnyű és gyorsan elkészíthető. Ez a recept tökéletes választás lehet, ha vendégeket vársz, vagy ha csak egy kis édes nassolnivalóra vágysz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g Tejszín Hozzáadott
  • 50 g porcukor Hozzáadott
  • 1 Csomag habfixáló Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A tejszínt verjük kemény habbá a porcukorral és a habfixálóval egy tálban.

2. Lépés

Az étcsokoládét olvasszuk meg a tejszínnel egy másik tálban, majd hagyjuk kihűlni.

3. Lépés

A kihűlt csokoládét óvatosan keverjük a tejszínhabba.

4. Lépés

Tegyük a hűtőbe legalább 2 órára, hogy megdermedjen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új