HIRDETŐ
Csokoládé bárok ,,Kinder délice”
Puha, finom, lágy 😍 Használtam egy 20 x26 cm-es formát.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
10
Alapanyagok
- 5 Tojás
- 120 g Cukor
- 80 g Szerszámok
- 40 g Szöveg
- 2 kanalak Chipre por
- 60 ml Szöveget fordít
- Csipet Text: szöveg
Krém
- 250 g mascarpone
- 150 g 40 százalékos tejszín
- 90 g Szöveg
- Csipet Vanília illata
Csokoládé a tetején
- 100 g Csokoládé
- 40 g Kókuszolaj vagy vaj
- 30 ml Tej
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A tojásokat cukorral és egy csipet sóval felverjük. Hozzáöntjük az olajat és habverővel dolgozzuk el. A lisztet, a kakaót és a sütőport beleszitáljuk a tésztába és elkeverjük.
2. Lépés
Sütjük 180 °C-on körülbelül 10 percig.
3. Lépés
A sült tésztát függőlegesen félbevágjuk.
4. Lépés
Krém:
5. Lépés
A mascarpone-t, a tejszínt és a cukrot sima krémmé verjük. Hozzáadhatunk vaníliát.
6. Lépés
A tésztát átszeljük, krémmel megkenjük és befedjük a második tésztalappal. Megöntözzük olvasztott csokoládéval (kókuszolajjal vagy vajjal) és hűtőbe tesszük.
7. Lépés
Jó étvágyat 😍❤️🍫