HIRDETŐ

Forrás: Lesyy from Getty Images

Csokoládékrém muffinokhoz

Csokoládékrém a muffinokhoz, amely nagyszerű ízű.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
12
  • 200 g tejcsokoládé Hozzáadott
  • 100 g Vaj Hozzáadott
  • 200 ml Tejszínhab Hozzáadott
  • 2 kanalak porcukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A tejcsokoládét vágja kisebb darabokra, a vajat pedig szeletelje fel.

2. Lépés

Olvassza fel a vajat a csokoládéval egy serpenyőben közepes lángon. Ha mindkét összetevő teljesen felolvadt és homogén masszává olvadt, akkor jó alapot adnak a krémünknek. Fontos, hogy megállás nélkül kevergessük, nehogy a csokoládé megégjen.

3. Lépés

Adjuk hozzá a tejszínhabot a csokoládékeverékhez, és keverjük össze az egészet. Ha a tejszínhabod kihűlt a hűtőből, akkor jobb, ha egy kicsit átmelegíted, nehogy a csokoládé hirtelen visszahúzódjon.

4. Lépés

Vegye le a keveréket a tűzről, és hagyja egy kicsit hűlni. Ezután adjuk hozzá a porcukrot, és keverjük jól össze az egészet.

5. Lépés

Hagyja a krémet a hűtőben megdermedni. A muffinokra kenhető, ha teljesen kihűlt.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új