HIRDETŐ

Cukkinis-tonhalas fasírt

A cukkini és a tonhal tökéletes kombinációja fasírt formájában, amely görög salátával és tzatzikival kiváló! Ráadásul sütőben sütjük, így az olaj felesleges mennyisége nem jelent veszélyt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 db cukkini Hozzáadott
  • 120 g tonhal a saját levében Hozzáadott
  • 14 bögre reszelt sajt Hozzáadott
  • 14 bögre Simlis tönkölyliszt Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db tojás Hozzáadott
  • 12 tk Hozzáadott
  • 14 darált Füstös bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A cukkinit durvára reszeljük egy tálba, sózzuk meg és hagyjuk állni 10 percig, amíg levét kiengedi.

2. Lépés

Helyezze a pürét szitába vagy gézbe, és préselje ki belőle a lehető legtöbb levet.

3. Lépés

A kiszáradt cukkinit visszatesszük a tálba és összekeverjük a lé nélküli tonhallal, sajttal, liszttel, tojással, összenyomott fokhagymával és fűszerekkel.

4. Lépés

A húst fasírtnyival formázzuk és szalvétával bélelt tepsire helyezzük. Megcseppenhetjük egy kis olajjal.

5. Lépés

Sütjük őket 200°C-on körülbelül 20-25 percig aranybarnára. A sütés közepénél megfordítjuk őket a másik oldalra, hogy egyenletesen átsüljenek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új