HIRDETŐ

Forrás: Svetlana Monyakova from Getty Images

Édes bulgurkása

Az ízletes és tápláló édes bulgurkása, almahoz és fahéjhoz tálalva, ideális megoldás gyors reggelire vagy egészséges vacsorára. Készítse el ezt az egyszerű és egészséges receptet, amely teljesen kielégíti és energiát ad az egész napra.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 200 g bulgur Hozzáadott
  • 2 db alma Hozzáadott
  • 2 teáskanál Fahéj Hozzáadott
  • 4 teáskanál Méz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Főzd meg a bulgurt az csomagoláson található utasítások szerint.

2. Lépés

Míg a bulgur fő, hámozzuk meg az almákat és vágjuk apró darabokra.

3. Lépés

Tegye a almákat, a lehetséges maradék vízzel és a fahéjjal a serpenyőbe, és süssük addig, amíg az almák meg nem puhulnak.

4. Lépés

Amikor a bulgurt megfőztük, adjuk hozzá a fahéjjal és mézzel sült almákat. Mindent alaposan keverjünk össze.

5. Lépés

Szolgálja melegen. Bulgur kását megszórhatjuk egy kevés fahéjjal és mézzel a tetejére.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák