HIRDETŐ
Forrás: Svetlana Monyakova from Getty Images
Édes bulgurkása
Az ízletes és tápláló édes bulgurkása, almahoz és fahéjhoz tálalva, ideális megoldás gyors reggelire vagy egészséges vacsorára. Készítse el ezt az egyszerű és egészséges receptet, amely teljesen kielégíti és energiát ad az egész napra.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 200 g bulgur
- 2 db alma
- 2 teáskanál Fahéj
- 4 teáskanál Méz
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Főzd meg a bulgurt az csomagoláson található utasítások szerint.
2. Lépés
Míg a bulgur fő, hámozzuk meg az almákat és vágjuk apró darabokra.
3. Lépés
Tegye a almákat, a lehetséges maradék vízzel és a fahéjjal a serpenyőbe, és süssük addig, amíg az almák meg nem puhulnak.
4. Lépés
Amikor a bulgurt megfőztük, adjuk hozzá a fahéjjal és mézzel sült almákat. Mindent alaposan keverjünk össze.
5. Lépés
Szolgálja melegen. Bulgur kását megszórhatjuk egy kevés fahéjjal és mézzel a tetejére.