HIRDETŐ
Forrás: Pixabay: ReinhardThrainer
Egészben sült liba
A hagyományos karácsonyi asztal egyik fő helyen álló eleme az egészben sült liba. Csodálatos jelenség, amikor az egész libát egyszerre sütjük meg, ami nem csak látványos, de ízletes is. Egy jó recept, melyben az eredeti ízek megőrzésre kerülnek, és a húsa a lehető legpuhább lesz.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
- 1 Minden liba
- 2 szem hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál só
- 1 teáskanál bors
HIRDETŐ
Eljárás
180 perc.
1. Lépés
1. lépés: A liba előkészítése
2. Lépés
2. lépés: A hagymák és a fokhagyma megtisztítása és beletöltése a libába
3. Lépés
3. lépés: A liba megfűszerezése sóval és borssal
4. Lépés
4. lépés: A liba sütőbe helyezése és sütés 180 fokon 3 óra hosszat
5. Lépés
5. lépés: A liba tálalása és szeletelése