HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: ReinhardThrainer

Egészben sült liba

A hagyományos karácsonyi asztal egyik fő helyen álló eleme az egészben sült liba. Csodálatos jelenség, amikor az egész libát egyszerre sütjük meg, ami nem csak látványos, de ízletes is. Egy jó recept, melyben az eredeti ízek megőrzésre kerülnek, és a húsa a lehető legpuhább lesz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 Minden liba Hozzáadott
  • 2 szem hagyma Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 evőkanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

1. lépés: A liba előkészítése

2. Lépés

2. lépés: A hagymák és a fokhagyma megtisztítása és beletöltése a libába

3. Lépés

3. lépés: A liba megfűszerezése sóval és borssal

4. Lépés

4. lépés: A liba sütőbe helyezése és sütés 180 fokon 3 óra hosszat

5. Lépés

5. lépés: A liba tálalása és szeletelése

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új