HIRDETŐ
Forrás: Youtube
Egyéjszakás zabkása
Ha szereted a zabkását, az egyéjszakás változat nagy kedvenced lesz, még jobb lesz a kása állaga, és az ízek is szépen összeérnek.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 100 g zabpehely nagyszemű
- 3 dl zabtej
- 2 ek agavészirup
- 1 ek chiamag
- 11⁄2 dl növényi joghurt
- 1 csipet só
- 100 g zabpehely finomszemű
- 1 tk Fahéj
- 200 g málna
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Az egész szemű zabot, a zabtejet, az agavészirupot, a chiamagot és a kókuszjoghurtot egy nagy tálba kimérjük. Megszórjuk egy csipet sóval, alaposan összekeverjük, 10 percet állni hagyjuk.
2. Lépés
Hozzáadjuk a finomszemű zabpelyhet, majd az egészet befőttesüvegekbe kanalazzuk. Megszórjuk a tetejüket fahéjjal, és rákanalazzuk a villával összetört málnát. 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.
3. Lépés
A pihentetett zabkását alaposan összekeverjük. Egész málnaszemekkel, mandulapehellyel és kevés agavésziruppal tálaljuk.