HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Egyéjszakás zabkása

Ha szereted a zabkását, az egyéjszakás változat nagy kedvenced lesz, még jobb lesz a kása állaga, és az ízek is szépen összeérnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 100 g zabpehely nagyszemű Hozzáadott
  • 3 dl zabtej Hozzáadott
  • 2 ek agavészirup Hozzáadott
  • 1 ek chiamag Hozzáadott
  • 112 dl növényi joghurt Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott
  • 100 g zabpehely finomszemű Hozzáadott
  • 1 tk Fahéj Hozzáadott
  • 200 g málna Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Az egész szemű zabot, a zabtejet, az agavészirupot, a chiamagot és a kókuszjoghurtot egy nagy tálba kimérjük. Megszórjuk egy csipet sóval, alaposan összekeverjük, 10 percet állni hagyjuk.

2. Lépés

Hozzáadjuk a finomszemű zabpelyhet, majd az egészet befőttesüvegekbe kanalazzuk. Megszórjuk a tetejüket fahéjjal, és rákanalazzuk a villával összetört málnát. 1 éjszakára a hűtőbe tesszük.

3. Lépés

A pihentetett zabkását alaposan összekeverjük. Egész málnaszemekkel, mandulapehellyel és kevés agavésziruppal tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új