HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/bvbOb16JFDBd1laq-7Uv/5786d67b89a368fab9c3305adf316f.jpeg)
Forrás: Dragana Racic from Getty Images
Epres töltelék mascarponéval
Mascarponés epres töltelék receptje, amely desszertként vagy süteményekben és desszertekben használható.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 250 g mascarpone
- 250 g Jachtok
- 100 g porcukor
- 1 db vaníliás cukor
- Citromlé
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Kezdje azzal, hogy megtisztítja az epret, és nagyon apró darabokra vágja, vagy pürévé turmixolja.
2. Lépés
Ezután egy nagy tálban keverjük össze a mascarponét, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a citromlevet.
3. Lépés
Amikor minden jól összekeveredett, adjuk hozzá a feldarabolt epret, és óvatosan forgassuk bele a mascarponéba.