HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/IjC6Ap9scDi3RBqyaSky/d7121ad23143107dc2180150d5cb0d.png)
Epres túrós torta
A túrós cheesecake eperrel egy frissítő desszert finom túrós krémmel és friss eperrel.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
- 200 g Szárított gyümölcs
- 100 g vaj
- 500 g Félszalonna túró
- 200 ml Tejszínhab
- 100 g Cukor
- 1 csomagolás Vaníliás cukor
- 3 szeletek Zselatinok
- 250 g Eper
HIRDETŐ
Eljárás
40 perc.
1. Lépés
Morzsoljuk össze a kekszet apró darabokra (használhatunk kis kézi mixeret, vagy becsomagoljuk a kekszet egy konyharuhába és kinyomjuk egy nyújtóval). Az olvasztott vajat keverjük össze a kekszmorzsával.
2. Lépés
A keveréket szorosan belepresszük az űrlap aljába és hűtőbe tesszük megdermedni.
3. Lépés
A túrót összekeverjük a tejszínnel, a cukorral és a vaníliás cukorral. Az zselatint a csomagoláson található utasítások szerint készítjük elő és beledolgozzuk a túróba.
4. Lépés
A túrós keveréket ráhelyezzük a kekszalapra és hűtőbe tesszük megdermedni (legjobb egész éjszaka).
5. Lépés
Mi előtt tálalás a sajttorta, díszítjük epret.