HIRDETŐ

Favágó leves

A Favágó leves egy ízletes, laktató és tápláló étel, ami tökéletes a hideg téli napokon. A hús, a zöldségek és a fűszerek kombinációja egy olyan levest eredményez, ami nem csak ízletes, de a szívéhez is melegít!

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Alap

  • 500 g marhalábszár Hozzáadott
  • 2 ks hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 ks sárgarépa Hozzáadott
  • 1 ks zeller Hozzáadott
  • 1 ks burgonya Hozzáadott

Fűszerek

  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál Paprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg és vágja fel a húst kis darabokra. Tisztítsa meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát.

2. Lépés

Tegye a húst egy nagy lábasba, adjon hozzá vizet, hagymát és fokhagymát, majd főzze közepes lángon, amíg a hús megpuhul.

3. Lépés

Tisztítsa meg és vágja fel a zöldségeket (sárgarépa, zeller, burgonya), majd adja hozzá őket a lábashoz.

4. Lépés

Ízesítse sóval, borssal és paprikával, majd főzze tovább a levest, amíg a zöldségek megpuhulnak.

5. Lépés

Tálalja forrón, friss kenyérrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új