HIRDETŐ
Favágó leves
A Favágó leves egy ízletes, laktató és tápláló étel, ami tökéletes a hideg téli napokon. A hús, a zöldségek és a fűszerek kombinációja egy olyan levest eredményez, ami nem csak ízletes, de a szívéhez is melegít!
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Alap
- 500 g marhalábszár
- 2 ks hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ks sárgarépa
- 1 ks zeller
- 1 ks burgonya
Fűszerek
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál bors
- 1 teáskanál Paprika
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Tisztítsa meg és vágja fel a húst kis darabokra. Tisztítsa meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát.
2. Lépés
Tegye a húst egy nagy lábasba, adjon hozzá vizet, hagymát és fokhagymát, majd főzze közepes lángon, amíg a hús megpuhul.
3. Lépés
Tisztítsa meg és vágja fel a zöldségeket (sárgarépa, zeller, burgonya), majd adja hozzá őket a lábashoz.
4. Lépés
Ízesítse sóval, borssal és paprikával, majd főzze tovább a levest, amíg a zöldségek megpuhulnak.
5. Lépés
Tálalja forrón, friss kenyérrel.