HIRDETŐ

Forrás: Ravsky from Getty Images

Finom sült csirkecombok

Garantáltan a legjobb sült csirkecomb, amit vasárnaponként ebédre szoktam sütni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
  • só és frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 1 kanál őrölt paprika Hozzáadott
  • 1 kanál Kurkuma Hozzáadott
  • Rosemary Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Öblítse le a csirkecombokat, törölje szárazra, és dörzsölje be olívaolajjal. Nyomja a fokhagymagerezdeket a húsba.

2. Lépés

Ezután sózzuk meg a húst, fűszerezzük őrölt paprikával és kurkumával. Mindig javaslom, hogy frissen őrölt fűszereket használjunk, mivel azok aromája és íze sokkal erősebb és intenzívebb.

3. Lépés

A csirkecombokat tegyük át egy tepsibe, és szórjuk meg rozmaringgal.

4. Lépés

Helyezze a sütőformát 220 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsse a combokat körülbelül másfél órán át. A combokat időnként forgassa meg, és szükség szerint locsolja meg vízzel.

5. Lépés

Sütés közben a serpenyőben nagyszerű szaft képződik, amelyet tálalás előtt a kész csirkecombokra ajánlom önteni. Ez még jobban megpuhítja a húst, és csodálatos ízt ad neki.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új