HIRDETŐ
Fit sajttorta karamell réteggel
A sajttorta egészségesebb táplálkozási verziója. Karamell puding réteggel és kakaós mázzal.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
Alap
- 150 g Kevert zabpehely
- 10 g kakaó
- 1 db banán
- 5 EK víz
Krém
- 500 g Finom túró
- 1 db tojás
- 30 g Proteinen már használtam cookies ízt, amit ki lehet hagyni vagy helyettesítheti édesítőszerrel
- 20 g Méz
- 1 evőkanál vaníliapuding
Karamell rész
- 200 g Karamellás fehérjepuding Ehramnn Milbona
Máz
- 20 g kakaó
- 1⁄2 banán
- 5 g Nem kell csokoládé fehérje
- 1 EK lekvár
- 3 EK víz
- csokoládé flavdrops
HIRDETŐ
Eljárás
50 perc.
1. Lépés
Banánt összenyomjuk és összekeverjük az összes hozzávalóval. Ezt a masszát belepréseljük egy 20 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt kerek formába. Villával megszurkáljuk és 170 fokos sütőbe tesszük kb. 5 percre.
2. Lépés
Minden hozzávalót összekeverünk és az alapra öntjük. 170 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük. Ezután kikapcsoljuk a sütőt és hagyjuk a cheesecake-t hűlni, egy kissé nyitott ajtóval.
3. Lépés
Karamell fehérje puding Ehrmann A hűtött sajttortára kenjük a pudingot.
4. Lépés
A banánt összenyomjuk, összekeverjük a maradék hozzávalókkal és rétegezzük a pudingos részre. Díszítjük és éjszakára betesszük a hűtőbe.