HIRDETŐ
Fit sajttorta karamell réteggel

Fit sajttorta karamell réteggel

A sajttorta egészségesebb táplálkozási verziója. Karamell puding réteggel és kakaós mázzal.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
8

Alap

  • 150 g Kevert zabpehely Hozzáadott
  • 10 g kakaó Hozzáadott
  • 1 db banán Hozzáadott
  • 5 EK víz Hozzáadott

Krém

  • 500 g Finom túró Hozzáadott
  • 1 db tojás Hozzáadott
  • 30 g Proteinen már használtam cookies ízt, amit ki lehet hagyni vagy helyettesítheti édesítőszerrel Hozzáadott
  • 20 g Méz Hozzáadott
  • 1 evőkanál vaníliapuding Hozzáadott

Karamell rész

  • 200 g Karamellás fehérjepuding Ehramnn Milbona Hozzáadott

Máz

  • 20 g kakaó Hozzáadott
  • 12 banán Hozzáadott
  • 5 g Nem kell csokoládé fehérje Hozzáadott
  • 1 EK lekvár Hozzáadott
  • 3 EK víz Hozzáadott
  • csokoládé flavdrops Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

Banánt összenyomjuk és összekeverjük az összes hozzávalóval. Ezt a masszát belepréseljük egy 20 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt kerek formába. Villával megszurkáljuk és 170 fokos sütőbe tesszük kb. 5 percre.

2. Lépés

Minden hozzávalót összekeverünk és az alapra öntjük. 170 fokra előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük. Ezután kikapcsoljuk a sütőt és hagyjuk a cheesecake-t hűlni, egy kissé nyitott ajtóval.

3. Lépés

Karamell fehérje puding Ehrmann A hűtött sajttortára kenjük a pudingot.

4. Lépés

A banánt összenyomjuk, összekeverjük a maradék hozzávalókkal és rétegezzük a pudingos részre. Díszítjük és éjszakára betesszük a hűtőbe.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új