HIRDETŐ
Gazpacho

Gazpacho

Spanyol hideg leves sült zöldségekből, frissítő könnyű leves a meleg nyári napokra avokádóval és baguett krutonnal

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg MATURE szeletelt ROOKS Hozzáadott
  • 1 velká Paprika Hozzáadott
  • DURVÁRA VÁGVA, MAGTALANÍTVA Hozzáadott
  • 4 MEGTÖRTÉNT FORDÍTÁSOK mentése Hozzáadott
  • 1 kis NATETT FOKHAGYMA Hozzáadott
  • 40 g BLANCED MANDLES apróra vágva Hozzáadott
  • 3 lime juice Hozzáadott
  • 2 Kanálok Olívaolaj Hozzáadott
  • 2 csepp TABASCA CHIPOTLE füstölt paprika Hozzáadott
  • 1 velké érett avokádó kockákra vágva Hozzáadott
  • 1 kis MAGVÁTÓL MEGSZABADÍTOTT ÉS APRÓRA VÁGOTT PIROS CHILI PAPRIKA Hozzáadott
  • Néhány köteg koriander Hozzáadott
  • FINOMAN VÁGOTT Hozzáadott
  • Smetana Hozzáadott
  • a PIRÍTOTT KENYÉR TÉPVE Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

POSTUP

2. Lépés

A PARADICSOMOT, PAPRIKÁT, FOKHAGYMÁT, PIROS HAGYMÁT olivaolajjal kenje meg, és süssön 175°C-on alumínium fólia alatt legalább 30 percig.

3. Lépés

Tegye a turmixgépbe a mandulák felét, ízesítse limettlével és maradék olívaolajjal, valamint chipotle tabascoval. Keverje, amíg majdnem sima lesz. Öntse egy kancsóba és hűtse legalább 2 órán át.

4. Lépés

2. LÉPÉS

5. Lépés

Amikor készen áll az étkezésre, öntsön levest négy tálba, és a tetejére tegyen apróra vágott újhagymát, avokádót, chilli szeleteket, felszeletelt paradicsomot, fekete Kalamata olívákat és friss koriandert, locsolja meg a maradék lime levével és olívaolajjal, majd szórja meg a maradék mandulával és széttépett kenyerrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Ebéd

2585 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Sütemények

829 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Desszert

1948 receptek