HIRDETŐ
Gazpacho

Gazpacho

Spanyol hideg leves sült zöldségekből, frissítő könnyű leves a meleg nyári napokra avokádóval és baguett krutonnal

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg MATURE szeletelt ROOKS Hozzáadott
  • 1 velká Paprika Hozzáadott
  • DURVÁRA VÁGVA, MAGTALANÍTVA Hozzáadott
  • 4 MEGTÖRTÉNT FORDÍTÁSOK mentése Hozzáadott
  • 1 kis NATETT FOKHAGYMA Hozzáadott
  • 40 g BLANCED MANDLES apróra vágva Hozzáadott
  • 3 lime juice Hozzáadott
  • 2 Kanálok Olívaolaj Hozzáadott
  • 2 csepp TABASCA CHIPOTLE füstölt paprika Hozzáadott
  • 1 velké érett avokádó kockákra vágva Hozzáadott
  • 1 kis MAGVÁTÓL MEGSZABADÍTOTT ÉS APRÓRA VÁGOTT PIROS CHILI PAPRIKA Hozzáadott
  • Néhány köteg koriander Hozzáadott
  • FINOMAN VÁGOTT Hozzáadott
  • Smetana Hozzáadott
  • a PIRÍTOTT KENYÉR TÉPVE Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

POSTUP

2. Lépés

A PARADICSOMOT, PAPRIKÁT, FOKHAGYMÁT, PIROS HAGYMÁT olivaolajjal kenje meg, és süssön 175°C-on alumínium fólia alatt legalább 30 percig.

3. Lépés

Tegye a turmixgépbe a mandulák felét, ízesítse limettlével és maradék olívaolajjal, valamint chipotle tabascoval. Keverje, amíg majdnem sima lesz. Öntse egy kancsóba és hűtse legalább 2 órán át.

4. Lépés

2. LÉPÉS

5. Lépés

Amikor készen áll az étkezésre, öntsön levest négy tálba, és a tetejére tegyen apróra vágott újhagymát, avokádót, chilli szeleteket, felszeletelt paradicsomot, fekete Kalamata olívákat és friss koriandert, locsolja meg a maradék lime levével és olívaolajjal, majd szórja meg a maradék mandulával és széttépett kenyerrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új