Gazpacho
Spanyol hideg leves sült zöldségekből, frissítő könnyű leves a meleg nyári napokra avokádóval és baguett krutonnal
Hozzávalók
- 1 kg MATURE szeletelt ROOKS
- 1 velká Paprika
- DURVÁRA VÁGVA, MAGTALANÍTVA
- 4 MEGTÖRTÉNT FORDÍTÁSOK mentése
- 1 kis NATETT FOKHAGYMA
- 40 g BLANCED MANDLES apróra vágva
- 3 lime juice
- 2 Kanálok Olívaolaj
- 2 csepp TABASCA CHIPOTLE füstölt paprika
- 1 velké érett avokádó kockákra vágva
- 1 kis MAGVÁTÓL MEGSZABADÍTOTT ÉS APRÓRA VÁGOTT PIROS CHILI PAPRIKA
- Néhány köteg koriander
- FINOMAN VÁGOTT
- Smetana
- a PIRÍTOTT KENYÉR TÉPVE
Eljárás
POSTUP
A PARADICSOMOT, PAPRIKÁT, FOKHAGYMÁT, PIROS HAGYMÁT olivaolajjal kenje meg, és süssön 175°C-on alumínium fólia alatt legalább 30 percig.
Tegye a turmixgépbe a mandulák felét, ízesítse limettlével és maradék olívaolajjal, valamint chipotle tabascoval. Keverje, amíg majdnem sima lesz. Öntse egy kancsóba és hűtse legalább 2 órán át.
2. LÉPÉS
Amikor készen áll az étkezésre, öntsön levest négy tálba, és a tetejére tegyen apróra vágott újhagymát, avokádót, chilli szeleteket, felszeletelt paradicsomot, fekete Kalamata olívákat és friss koriandert, locsolja meg a maradék lime levével és olívaolajjal, majd szórja meg a maradék mandulával és széttépett kenyerrel.