HIRDETŐ

Forrás: ivanmateev from Getty Images

Gluténmentes kalács rizslisztből

A rizsliszt kenyér egy olyan termék, amely rizslisztből készül, és nem tartalmaz glutént. Egészséges és finom, ideális választás a gluténintoleráns emberek számára vagy azok számára, akik egészségesen szeretnének étkezni. Ez a recept egyszerű és gyorsan elkészíthető, nem igényel erjesztést, és rendkívül rugalmas - bármilyen kedvenc hozzávalót hozzáadhat, mint például magokat vagy dióféléket.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
1
  • 2 csészék rizsliszt Hozzáadott
  • 1 teáskanál sütőpor Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 2 darab tojás Hozzáadott
  • 1 csésze víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 180°C-ra. Készítsen elő egy mély sütőtálat, és bélelje ki sütőpapírral.

2. Lépés

Keverje össze a rizslisztet, a sütőport és a sót egy tálban.

3. Lépés

Egy másik tálban verje fel a tojásokat vízzel.

4. Lépés

Fokozatosan adj hozzá száraz hozzávalókat a tálba a tojásokkal és vízzel, és keverd, amíg a keverék sima nem lesz.

5. Lépés

Öntse a keveréket a előkészített tepsibe, és sütse előmelegített sütőben körülbelül 40 percig, vagy amíg a kenyér nem sült aranybarnára.

6. Lépés

Hagyja a kenyeret legalább 10 percig pihenni, mielőtt felvágja. Meleg vagy hideg is lehet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák