HIRDETŐ

Forrás: Freepik

Gyors házi mustáros savanyúság Relish

Ez az élénk, fanyar ízű ízesítő felerősíti a hot dogok, hamburgerek és szendvicsek ízét, és izgalmas kontrasztot nyújt a grillezett húsokhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Uborka (közepes méretű) Hozzáadott
  • 1 nagy hagyma Hozzáadott
  • 1 piros paprika Hozzáadott
  • 1 csésze fehér cukor Hozzáadott
  • 2 kanalak Hozzáadott
  • 12 evőkanál Kurkuma Hozzáadott
  • 12 evőkanál mustármag Hozzáadott
  • 1 csésze fehér ecet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Kezdje az uborka, a hagyma és a paprika alapos megmosásával.

2. Lépés

Ezután magozza ki és kockázza fel a zöldségeket - én általában körülbelül 1/8 hüvelyknyi méretűre kockázom őket, hogy a megfelelő ropogást biztosítsam.

3. Lépés

Egy nagy tálban keverje össze a felkockázott zöldségeket, adjon hozzá sót és kurkumát, majd keverje jól össze.

4. Lépés

Most hagyja állni a keveréket körülbelül egy órán át - ez a lépés kulcsfontosságú, mivel ez biztosítja az ízek megfelelő átjárását.

5. Lépés

Egy óra elteltével tegye át a zöldségkeveréket egy serpenyőbe.

6. Lépés

Adjuk hozzá a cukrot, a mustármagot és az ecetet.

7. Lépés

Forraljuk fel a keveréket közepes lángon, időnként megkeverve.

8. Lépés

Ha felforrt, csökkentse a hőfokot alacsonyra, és főzze a keveréket körülbelül 30 percig, amíg kissé besűrűsödik - itt a türelem a legfontosabb; ha elsieti ezt a lépést, az egy vizes ízű ételhez vezethet.

9. Lépés

Ha kész, vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni.

10. Lépés

Öntse a kihűlt relish-t tiszta, sterilizált üvegekbe, zárja le, és tegye hűtőbe - általában néhány hétig eláll a hűtőben, de ne lepődjön meg, ha már jóval korábban elfogy!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új