HIRDETŐ

Forrás: Freepik

Gyors házi mustáros savanyúság Relish

Ez az élénk, fanyar ízű ízesítő felerősíti a hot dogok, hamburgerek és szendvicsek ízét, és izgalmas kontrasztot nyújt a grillezett húsokhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Uborka (közepes méretű) Hozzáadott
  • 1 nagy hagyma Hozzáadott
  • 1 piros paprika Hozzáadott
  • 1 csésze fehér cukor Hozzáadott
  • 2 kanalak Hozzáadott
  • 12 evőkanál Kurkuma Hozzáadott
  • 12 evőkanál mustármag Hozzáadott
  • 1 csésze fehér ecet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Kezdje az uborka, a hagyma és a paprika alapos megmosásával.

2. Lépés

Ezután magozza ki és kockázza fel a zöldségeket - én általában körülbelül 1/8 hüvelyknyi méretűre kockázom őket, hogy a megfelelő ropogást biztosítsam.

3. Lépés

Egy nagy tálban keverje össze a felkockázott zöldségeket, adjon hozzá sót és kurkumát, majd keverje jól össze.

4. Lépés

Most hagyja állni a keveréket körülbelül egy órán át - ez a lépés kulcsfontosságú, mivel ez biztosítja az ízek megfelelő átjárását.

5. Lépés

Egy óra elteltével tegye át a zöldségkeveréket egy serpenyőbe.

6. Lépés

Adjuk hozzá a cukrot, a mustármagot és az ecetet.

7. Lépés

Forraljuk fel a keveréket közepes lángon, időnként megkeverve.

8. Lépés

Ha felforrt, csökkentse a hőfokot alacsonyra, és főzze a keveréket körülbelül 30 percig, amíg kissé besűrűsödik - itt a türelem a legfontosabb; ha elsieti ezt a lépést, az egy vizes ízű ételhez vezethet.

9. Lépés

Ha kész, vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni.

10. Lépés

Öntse a kihűlt relish-t tiszta, sterilizált üvegekbe, zárja le, és tegye hűtőbe - általában néhány hétig eláll a hűtőben, de ne lepődjön meg, ha már jóval korábban elfogy!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek