HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/OnpKwCD9LYaxy2Th4NSN/c15f6ebc00ea58ab30269bba02ad40.jpeg)
Forrás: HeikeRau from Getty Images
Hagyma és fokhagyma szirup
Ez a házi, természetes szirup tökéletes megfázás és köhögés ellen. A hagyma és a fokhagyma erejének köszönhetően rendkívül egészséges.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
- 1 üveg apróra vágott hagyma
- 3 fogak Fokhagyma
- 1 üveg Cukor
- 1⁄2 szemüveg vizet
HIRDETŐ
Eljárás
45 perc.
1. Lépés
Pirítson meg hagymát és fokhagymát kis lángon, amíg megpuhulnak. Ne hagyja őket leégni.
2. Lépés
Adjunk hozzá cukrot és főzzük, amíg a cukor feloldódik.
3. Lépés
Adj hozzá vizet, csökkentse a tüzet, és főzze körülbelül 20 percig, amíg a folyadék szirup állagúvá válik.
4. Lépés
Amikor a szirup kész, szűrje át egy finom szűrőn, vagy kávéfilteren, hogy eltávolítsa az hagymát és a fokhagymát.
5. Lépés
A szirupot hűtőben kell tárolni, és betegség vagy köhögés esetén kanállal kell fogyasztani.