HIRDETŐ

Forrás: Sanny11 from Getty Images

Hagymás palacsinta

Ezek a hagymás palacsinták gyorsak, egyszerűek és igazán finomak. Ideális köret a legtöbb főételhez, de önállóan is felszolgálhatók, vagy zöldséges mártással, egyszerű joghurtos mártással.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 2 db nagy hagyma Hozzáadott
  • 1 db nagy tojás Hozzáadott
  • 100 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Az első szakaszban előkészítjük az összes szükséges alapanyagot.

2. Lépés

Hámozzuk meg a hagymát és reszeljük le reszelőn.

3. Lépés

A tojást sóval és fűszerekkel felverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát.

4. Lépés

Ezután lassan hozzáadjuk és keverjük a lisztet, amíg közepesen sűrű tésztát kapunk.

5. Lépés

Az útról lepényeket formázunk és mindkét oldalukat aranybarnára sütjük egy kis olajjal a serpenyőben.

6. Lépés

A kész hagymás lapátot még melegen tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új