HIRDETŐ

Hagymás paradicsom saláta

Nagyszerű választás sült húsok mellé

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 5 Közepes méretű paradicsom Hozzáadott
  • 12 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 csokor friss petrezselyem Hozzáadott
  • 1 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál fehérborecet Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Mossuk meg alaposan a paradicsomokat, majd vágjuk őket cikkekre vagy kockákra.

2. Lépés

Hámozzuk meg a vöröshagymát.

3. Lépés

Finoman aprítsuk fel a friss petrezelymet.

4. Lépés

Keverjük össze egy tálban az olívaolajat, a fehérborecetet, a sót és a borsot.

5. Lépés

Tegyük a paradicsomot, a vöröshagymát és a petrezselymet egy másik tálba.

6. Lépés

Öntsük rá az ecetet, majd óvatosan keverjük össze az összetevőket.

7. Lépés

Hűtsük le a salátát legalább 30 percre tegyük hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeérjenek.

8. Lépés

Tálaljuk frissen, köretként önálló salátaként a főételek mellé.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új