HIRDETŐ

Hagymás paradicsom saláta

Nagyszerű választás sült húsok mellé

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 5 Közepes méretű paradicsom Hozzáadott
  • 12 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 csokor friss petrezselyem Hozzáadott
  • 1 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 2 evőkanál fehérborecet Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Mossuk meg alaposan a paradicsomokat, majd vágjuk őket cikkekre vagy kockákra.

2. Lépés

Hámozzuk meg a vöröshagymát.

3. Lépés

Finoman aprítsuk fel a friss petrezelymet.

4. Lépés

Keverjük össze egy tálban az olívaolajat, a fehérborecetet, a sót és a borsot.

5. Lépés

Tegyük a paradicsomot, a vöröshagymát és a petrezselymet egy másik tálba.

6. Lépés

Öntsük rá az ecetet, majd óvatosan keverjük össze az összetevőket.

7. Lépés

Hűtsük le a salátát legalább 30 percre tegyük hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeérjenek.

8. Lépés

Tálaljuk frissen, köretként önálló salátaként a főételek mellé.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek