HIRDETŐ

Forrás: Anton Dobrea from Getty Images

Hagymás petrezselymes burgonya

Egy egyszerű és gyors oldalétel, mely tökéletes bármilyen húsos étel kiegészítője. A petrezselyem és a hagyma friss ízt kölcsönöz a burgonyának, míg a vaj krémes és ízletes textúrát ad neki.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg burgonya Hozzáadott
  • 1 Fej hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 50 g vaj Hozzáadott
  • 2 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

Készítsünk elő minden hozzávalót. Hámozzuk meg és mossuk meg a burgonyát.

2. Lépés

Vágjuk fel a burgonyát kis kockákra. A hagymát és a fokhagymát is aprítsuk fel.

3. Lépés

Egy nagy serpenyőben olvasszuk meg a vajat, majd adjuk hozzá a burgonyát és a hagymát. Főzzük 15-20 percig, míg a burgonya megpuhul.

4. Lépés

Adjuk hozzá a fokhagymát, a sót és a felaprított petrezselymet. Keverjük össze és főzzük további 5 percig.

5. Lépés

Szolgáljuk fel melegen, azonnal.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek