HIRDETŐ

Forrás: Langan from Canva

Hal palacsintatésztában

Egy finom halétel receptje palacsintatésztában, amelyet az egész családunk élvez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 filék Halak Hozzáadott
  • 1 üveg Lisztek Hozzáadott
  • 1 Tojás Hozzáadott
  • 1 üveg Tejek Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 2 kanalak Olaj Hozzáadott
  • Egy kanál vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Először is el kell készítenünk a palacsintatésztát. Pontosan olyat, amilyet a hagyományos palacsinta készítéséhez használunk. Egy tálban keverjük össze a lisztet, a tojást és a tejet, és addig keverjük, amíg a tészta sima nem lesz. Végül adjunk hozzá egy csipet sót és borsot.

2. Lépés

Helyezze a halfiléket egy vágódeszkára, és óvatosan törölje szárazra. Ez egy fontos lépés, mivel így a tészta jobban tapad a halhoz.

3. Lépés

Mindkét oldalát enyhén sózzuk és borsozzuk. Vigyázzunk, hogy ne sózzuk túl - ne feledjük, hogy a tésztát is enyhén fűszerezzük.

4. Lépés

Ezután minden filét mártsunk a palacsintatésztába. Ügyeljünk arra, hogy az egész halat jól bevonja a tészta.

5. Lépés

Egy serpenyőben melegítsük fel a vajat az olajjal. Ha felforrósodott, tegye bele a halat, és süsse mindkét oldalát aranybarnára.

6. Lépés

Ha a hal megsült, tegye félre papírtörlőre, hogy a felesleges zsírtól megszabaduljon.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új