HIRDETŐ

Forrás: margouillatphotos from Getty Images

Halmájkrém

Kiváló halmájkrém, ami jól illik a kenyérhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 konzerva Olajban pácolt tonhal Hozzáadott
  • 2 db tojás Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK majonéz Hozzáadott
  • 12 db citrom Hozzáadott
  • 1 EK kapor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Főzze meg a tojásokat keményre, majd hagyja őket kihűlni.

2. Lépés

Tisztítsa meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát. Párolja meg a hagymát egy kis olajon a serpenyőben, amíg átlátszóvá nem válik. Adj hozzá fokhagymát és párolj még egy kicsit.

3. Lépés

Alaposan csepegtesse le a konzerv tonhalat és villával aprítsa kisebb darabokra.

4. Lépés

Keverje össze a tonhalat, a pirított hagymát fokhagymával, az apróra vágott kaprot és a majonézt egy tálban. Ízesítse ízlés szerint sóval és fűszerekkel.

5. Lépés

Hámozzuk meg a tojásokat és reszeljük le őket. Adjuk hozzá a halkeverékhez és keverjük össze.

6. Lépés

Végül adjunk hozzá a levét egy fél citromnak és újra keverjünk mindent. Hűtve szolgáljuk fel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új