HIRDETŐ
Forrás: margouillatphotos from Getty Images
Halmájkrém
Kiváló halmájkrém, ami jól illik a kenyérhez.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 konzerva Olajban pácolt tonhal
- 2 db tojás
- 1 db The Onion
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 EK majonéz
- 1⁄2 db citrom
- 1 EK kapor
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
Főzze meg a tojásokat keményre, majd hagyja őket kihűlni.
2. Lépés
Tisztítsa meg és aprítsa fel a hagymát és a fokhagymát. Párolja meg a hagymát egy kis olajon a serpenyőben, amíg átlátszóvá nem válik. Adj hozzá fokhagymát és párolj még egy kicsit.
3. Lépés
Alaposan csepegtesse le a konzerv tonhalat és villával aprítsa kisebb darabokra.
4. Lépés
Keverje össze a tonhalat, a pirított hagymát fokhagymával, az apróra vágott kaprot és a majonézt egy tálban. Ízesítse ízlés szerint sóval és fűszerekkel.
5. Lépés
Hámozzuk meg a tojásokat és reszeljük le őket. Adjuk hozzá a halkeverékhez és keverjük össze.
6. Lépés
Végül adjunk hozzá a levét egy fél citromnak és újra keverjünk mindent. Hűtve szolgáljuk fel.