HIRDETŐ

Forrás: Fudio from Getty Images

Házi bagettek

Recept a hagyományos francia stílusú házi bagettekre. Ezek a bagettek gyönyörűen ropogósak a felületükön és puha a belsejükben. Ideálisak reggelire vagy ebédre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 500 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 10 g Hozzáadott
  • 20 g cukor Hozzáadott
  • 7 g Szárított élesztő Hozzáadott
  • 350 ml víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

Egy tálban keverje össze a finomlisztet, a sót, a cukrot és a száraz élesztőt.

2. Lépés

Fokozatosan adjon hozzá vizet és keverje össze.

3. Lépés

Gyakran cserélje ki a deszkán és hagyja kelni 2 órán át.

4. Lépés

Miután a tészta megkelt, oszlassza fel és nyújtsa ki belőle a bagetteket, amiket áthelyezünk a kikenett tepsire.

5. Lépés

Hagyja a bagetteket további 30 percig kelni, majd tegye be őket a 220°C-ra előmelegített sütőbe.

6. Lépés

A bagetteket 25 percig sütjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek