HIRDETŐ

Forrás: Fudio from Getty Images

Házi bagettek

Recept a hagyományos francia stílusú házi bagettekre. Ezek a bagettek gyönyörűen ropogósak a felületükön és puha a belsejükben. Ideálisak reggelire vagy ebédre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 500 g sima liszt speciális Hozzáadott
  • 10 g Hozzáadott
  • 20 g cukor Hozzáadott
  • 7 g Szárított élesztő Hozzáadott
  • 350 ml víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

Egy tálban keverje össze a finomlisztet, a sót, a cukrot és a száraz élesztőt.

2. Lépés

Fokozatosan adjon hozzá vizet és keverje össze.

3. Lépés

Gyakran cserélje ki a deszkán és hagyja kelni 2 órán át.

4. Lépés

Miután a tészta megkelt, oszlassza fel és nyújtsa ki belőle a bagetteket, amiket áthelyezünk a kikenett tepsire.

5. Lépés

Hagyja a bagetteket további 30 percig kelni, majd tegye be őket a 220°C-ra előmelegített sütőbe.

6. Lépés

A bagetteket 25 percig sütjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új