HIRDETŐ

Forrás: Freepik

Házi készítésű krémes spagetti marinara fehérboros mártás

Tapasztalja meg a krémes, fokhagymás és pikáns fúziót az ízlelőbimbóján ezzel a Spaghetti Marinara fehér mártás recepttel. A recept ötvözi a krémes fehér mártás gazdagságát és a fanyar marinara mártást. Tökéletes vacsora, amelyet felszolgálhat szeretteinek egy hangulatos estére.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 gms spagetti Hozzáadott
  • 1 csésze Marinara szósz Hozzáadott
  • 1 csésze Tejszín Hozzáadott
  • 2 fokhagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 Kis hagyma, apróra vágva Hozzáadott
  • 1 evőkanál olívaolaj Hozzáadott
  • 12 csésze Fehérbor (nem kötelező) Hozzáadott
  • 12 csésze Parmezán sajt, reszelt Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • 12 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
  • friss bazsalikomlevelek a díszítéshez Hozzáadott
  • Piros chilipehely (nem kötelező) Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

A spagettit sós vízben főzzük meg a csomagolás utasításai szerint, és tartsuk félretéve.

2. Lépés

Egy nagy serpenyőben hevítsünk olívaolajat, és pároljuk a hagymát és a fokhagymát, amíg megpuhulnak és illatosak lesznek.

3. Lépés

Öntse hozzá a fehérbort, és hagyja, hogy a felére csökkenjen.

4. Lépés

Adjuk hozzá a marinara szószt, és jól keverjük össze, majd hagyjuk 2-3 percig főni.

5. Lépés

Öntse hozzá a tejszínt, és forralja fel a keveréket. Ízesítsük sóval és fekete borssal.

6. Lépés

Adja hozzá a főtt spagettit a szószhoz, és keverje jól össze, hogy minden egyes spagettiszálat bevonjon a szósz.

7. Lépés

Adjuk hozzá a reszelt parmezán sajtot, és keverjük addig, amíg megolvad és jól összeáll.

8. Lépés

Forrón tálaljuk, megszórva piros chilipehellyel (ha csípősen szeretjük) és frissen tépkedett bazsalikomlevelekkel díszítve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új