HIRDETŐ

Forrás: Langan from Canva

Házi paradicsomszósz

Rendkívül finom és egészséges házi paradicsomszósz, amely tökéletes különböző ételekhez.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 5 kg Paradicsomok Hozzáadott
  • 100 g Hozzáadott
  • 50 ml olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

180 perc.
1. Lépés

A paradicsomokat megmossuk és darabokra vágjuk.

2. Lépés

Főzzük a paradicsomokat az edényben, míg nem kezdenek levet engedni.

3. Lépés

Hozzáadjuk a sót és az olajat, és főzzük, amíg a mennyiség a felére csökken.

4. Lépés

Az áttört levet finom szűrőn átszűrjük, és a paradicsommasszát megnyomjuk, hogy minél több levet nyerjünk.

5. Lépés

Az almalevet újra felforraljuk, és a kész levet még melegen üvegpoharakba öntjük, amelyeket lezárunk és fejjel lefelé fordítunk.

6. Lépés

Hagyjuk a poharakat lehűlni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új