HIRDETŐ

Forrás: Freepik

Hiteles hagyományos texasi szegyszegy száraz dörzsölés

Ez az egyszerű, mégis erőteljes texasi stílusú szegyszegy dörzsölő recept biztosítja, hogy a szegyszegy ízletes és finom legyen. A fűszerek csodálatos keveréke a sütés során beszivárog a húsba, ellenállhatatlan illatot és ízt árasztva belőle. Ez a dörzsölés más húsokhoz, például sertéshúshoz, csirkéhez és marhabordákhoz is használható.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
10
  • 12 csésze barna cukor Hozzáadott
  • 12 csésze füstölt paprika Hozzáadott
  • 3 EL őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 3 EL Kosher só Hozzáadott
  • 2 EL chilipor Hozzáadott
  • 1 evőkanál fokhagymapor Hozzáadott
  • 1 evőkanál hagymapor Hozzáadott
  • 1 evőkanál őrölt kömény Hozzáadott
  • 1 teáskanál cayenne-i bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Egy közepes tálban keverje össze a barna cukrot, a füstölt paprikát, a fekete borsot, a kóser sót, a chiliport, a fokhagymaport, a hagymaport, az őrölt köményt és a cayenne-i borsot.

2. Lépés

Egy villával keverje össze a hozzávalókat, amíg alaposan összeállnak, és a keverék egyenletes lesz.

3. Lépés

Szórja be bőségesen a szegyszegyet a kenőccsel, ügyelve arra, hogy minden oldalát egyenletesen bevonja. Masszírozza be a húsba. A bedörzsölést azonnal felhasználhatja, vagy a mélyebb ízhatás érdekében akár 24 órán át is hagyhatja a húst a hűtőszekrényben a bedörzsöléssel együtt, mielőtt megsütné.

4. Lépés

Tárolja a maradékot légmentesen záródó edényben, hűvös, száraz helyen, akár hat hónapig is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Túró

281 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Ebéd

2585 receptek

Sütemények

829 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Húsételek

1230 receptek

Szilva

94 receptek