HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Hogyan készítsünk tökéletes klasszikus tojásos majonézes szendvicset?

Kényeztesse magát egy gyors, pikáns és krémes tojásos majonézes szendviccsel. Ez a mindössze néhány kulcsfontosságú összetevőből készült szendvics tökéletes választás reggelire vagy ebédre. A tojás egészséges fehérjével és a majonéz kellemes krémességével biztosan feldobja a napodat.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2

A töltelékhez:

  • 4 Tojás Hozzáadott
  • 14 csésze majonéz Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
  • Ízlés szerint őrölt fekete bors Hozzáadott
  • 12 teáskanál Mustármártás Hozzáadott
  • 1 evőkanál Apróra vágott friss petrezselyem vagy szárított petrezselyem Hozzáadott

A szendvicshez:

  • 4 szeletek Kenyér Hozzáadott
  • 2 Salátalevelek (nem kötelező) Hozzáadott
  • További majonéz a kenéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

Először is főzzük a tojásokat sós forrásban lévő vízben körülbelül 10 percig, amíg keményre főnek. Ha megfőtt, vegyük le a tűzről, hűtsük le, hámozzuk meg és vágjuk apróra.

2. Lépés

Egy keverőtálban keverjük össze az apróra vágott tojásokat, a majonézt, a sót, a fekete borsot, a mustármártást és a petrezselymet. Keverjük jól össze, amíg egyenletes, krémes állagot nem kapunk.

3. Lépés

Kenjen egy vékony réteg majonézt minden kenyérszeletre.

4. Lépés

Egyenletesen elosztva helyezze a salátaleveleket (ha használ) két szelet kenyérre.

5. Lépés

Egyenletesen oszlassuk el a tojásos majonézes tölteléket a salátán.

6. Lépés

Fedjük be a maradék két szelet kenyérrel.

7. Lépés

Vágja félbe a szendvicseket, és tálalja azonnal, vagy csomagolja be őket későbbi nassolnivalónak.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új