HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: RitaE

Húsgolyók darált húsból

Kiváló és egyszerű húsgolyók, amelyek ideálisak különféle ételekhez való köretként, vagy egyszerű önálló ételként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Golyók

  • 500 g darált hús Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db tojás Hozzáadott
  • 100 g zsemlemorzsa Hozzáadott

Fűszer

  • 2 teáskanál piros paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd aprítsuk fel őket.

2. Lépés

A darált húst összekeverjük az apróra vágott hagymával és fokhagymával, hozzáadjuk a tojást és a zsemlemorzsát. Mindent alaposan elkeverünk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a fűszereket és újra összekeverjük.

4. Lépés

Formázzuk a húsmasszából a golyókat, és mindkét oldalon aranybarnára sütjük őket a serpenyőben olajban.

5. Lépés

A kész húsgolyókat félretesszük egy papírtörlőre, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat.

6. Lépés

A húsgolyókhoz ízlés szerint adjunk hozzá szószt, vagy kínáljuk önállóan, mint ételhez mellékletet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új