HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: RitaE

Húsgolyók darált húsból

Kiváló és egyszerű húsgolyók, amelyek ideálisak különféle ételekhez való köretként, vagy egyszerű önálló ételként.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Golyók

  • 500 g darált hús Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db tojás Hozzáadott
  • 100 g zsemlemorzsa Hozzáadott

Fűszer

  • 2 teáskanál piros paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd aprítsuk fel őket.

2. Lépés

A darált húst összekeverjük az apróra vágott hagymával és fokhagymával, hozzáadjuk a tojást és a zsemlemorzsát. Mindent alaposan elkeverünk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a fűszereket és újra összekeverjük.

4. Lépés

Formázzuk a húsmasszából a golyókat, és mindkét oldalon aranybarnára sütjük őket a serpenyőben olajban.

5. Lépés

A kész húsgolyókat félretesszük egy papírtörlőre, hogy eltávolítsuk a felesleges olajat.

6. Lépés

A húsgolyókhoz ízlés szerint adjunk hozzá szószt, vagy kínáljuk önállóan, mint ételhez mellékletet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek