HIRDETŐ

Forrás: Pexels

Ínycsiklandó harcsapaprikás egyszerűen

Egy tál kiadós és ízletes harcsapaprikás ünnepi alkalmakra és hűvös téli napokra is tökéletes, és az elkészítésével sem kell sokat bajlódni. Ha szereted a halas ételeket, ez a recept biztosan tetszeni fog.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg harcsafilé Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 ks paradicsom Hozzáadott
  • 1 darab Paprika Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 tk pirospaprika Hozzáadott
  • 2 dl tejföl Hozzáadott
  • 112 ek liszt Hozzáadott
  • 2 ek olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

1. A pörköltalap elkészítéséhez először a hagymát felkockázzuk, és egy edényben olajon megdinszteljük.

2. Lépés

2. Ezután adjunk hozzá kockára vágott paradicsomot és paprikát, valamint pirospaprikát és sót, és jól keverjük össze.

3. Lépés

3. A paprikát illatosra főzzük, majd hozzáadjuk az apróra vágott harcsát, felöntjük egy kis vízzel, és óvatosan keverjük össze. 10 percig főzzük, majd miután a harcsa puhára főtt, kivesszük az edényből.

4. Lépés

4. Egy külön tálban a lisztet a tejföllel simára keverjük, majd a pörköltalaphoz adjuk.

5. Lépés

5. Tegyük vissza a harcsát az edénybe, és forraljuk fel a pörköltet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új