HIRDETŐ

Forrás: Pexels

Ínycsiklandó harcsapaprikás egyszerűen

Egy tál kiadós és ízletes harcsapaprikás ünnepi alkalmakra és hűvös téli napokra is tökéletes, és az elkészítésével sem kell sokat bajlódni. Ha szereted a halas ételeket, ez a recept biztosan tetszeni fog.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg harcsafilé Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 ks paradicsom Hozzáadott
  • 1 darab Paprika Hozzáadott
  • 1 tk Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 tk pirospaprika Hozzáadott
  • 2 dl tejföl Hozzáadott
  • 112 ek liszt Hozzáadott
  • 2 ek olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

40 perc.
1. Lépés

1. A pörköltalap elkészítéséhez először a hagymát felkockázzuk, és egy edényben olajon megdinszteljük.

2. Lépés

2. Ezután adjunk hozzá kockára vágott paradicsomot és paprikát, valamint pirospaprikát és sót, és jól keverjük össze.

3. Lépés

3. A paprikát illatosra főzzük, majd hozzáadjuk az apróra vágott harcsát, felöntjük egy kis vízzel, és óvatosan keverjük össze. 10 percig főzzük, majd miután a harcsa puhára főtt, kivesszük az edényből.

4. Lépés

4. Egy külön tálban a lisztet a tejföllel simára keverjük, majd a pörköltalaphoz adjuk.

5. Lépés

5. Tegyük vissza a harcsát az edénybe, és forraljuk fel a pörköltet.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek