HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Japán szappanfilé szasimi sushi

Kóstolja meg a japán kulináris kultúra egy szeletét ezzel a Snapper Sashimi recepttel. A lehető legfrissebb snapperfilék felhasználásával ez az étel a snapper szájban olvadó textúráját és ízét mutatja be. Fanyar szójaszósszal és fűszeres wasabival párosítva ez az egyszerű, mégis kitűnő étel tökéletes előétel vagy az otthoni sushi-estek része lehet.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 3 uncia Friss sznappanfilé Hozzáadott
  • 1 evőkanál Szójaszósz Hozzáadott
  • Egy csipetnyi wasabi paszta Hozzáadott
  • 1 Frissen szeletelt citrom, a díszítéshez Hozzáadott
  • Friss Shiso-levelek, a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Először is tisztítsa meg és filézze ki a snapper halat. Győződjön meg róla, hogy az összes halcsontot teljesen eltávolította.

2. Lépés

Vágja a halat vékony, hosszú, kb. 2 mm vastag szeletekre.

3. Lépés

Rendezze el a sashimi szeleteket szépen egy tálalótálon.

4. Lépés

Díszítsük citromkarikával és friss Shiso-levelekkel.

5. Lépés

Készítsen egy kis tál szójaszószt és egy kis adag wasabipasztát az oldalára.

6. Lépés

A Snapper Sashimi tálalásra kész. Mártsunk egy szelet sashimit szójaszószba, adjunk hozzá egy pici wasabit, és élvezzük!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új