HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Japán szappanfilé szasimi sushi

Kóstolja meg a japán kulináris kultúra egy szeletét ezzel a Snapper Sashimi recepttel. A lehető legfrissebb snapperfilék felhasználásával ez az étel a snapper szájban olvadó textúráját és ízét mutatja be. Fanyar szójaszósszal és fűszeres wasabival párosítva ez az egyszerű, mégis kitűnő étel tökéletes előétel vagy az otthoni sushi-estek része lehet.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 3 uncia Friss sznappanfilé Hozzáadott
  • 1 evőkanál Szójaszósz Hozzáadott
  • Egy csipetnyi wasabi paszta Hozzáadott
  • 1 Frissen szeletelt citrom, a díszítéshez Hozzáadott
  • Friss Shiso-levelek, a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Először is tisztítsa meg és filézze ki a snapper halat. Győződjön meg róla, hogy az összes halcsontot teljesen eltávolította.

2. Lépés

Vágja a halat vékony, hosszú, kb. 2 mm vastag szeletekre.

3. Lépés

Rendezze el a sashimi szeleteket szépen egy tálalótálon.

4. Lépés

Díszítsük citromkarikával és friss Shiso-levelekkel.

5. Lépés

Készítsen egy kis tál szójaszószt és egy kis adag wasabipasztát az oldalára.

6. Lépés

A Snapper Sashimi tálalásra kész. Mártsunk egy szelet sashimit szójaszószba, adjunk hozzá egy pici wasabit, és élvezzük!

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek