HIRDETŐ
Joghurtos marináda grillezett húshoz
Ízletes és egyszerű joghurtos marináda, amely kiváló ízt és nedvességet ad a grillezett húsoknak. Ideális marhahús, csirkehús, sertéshús vagy bárányhús számára.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 db The Onion
- 2 gerezd Fokhagyma
- 300 ml joghurt
- 3 teáskanál őrölt paprika
- 3 teáskanál Koriander
- 1 teáskanál só és bors
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Készítsen marinádot úgy, hogy egy tálban keverje össze a joghurtot, reszelt fokhagymát, finomra reszelt hagymát, őrölt paprikát, koriandert, sót és borsot.
2. Lépés
A húst alaposan forgassa be a marinádba, fedje le és hagyja bepárolódni a hűtőszekrényben legalább 1 órán át, de ideális esetben éjszaka.