HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: photoAC

Karácsonyi Habcsók

Ezek a karácsonyi habcsókok ideálisak bármely ünnepi asztal dekorációjához. A habcsók mellett enyhe fahéj és szegfűszeg ízt érezhetünk, ami tökéletesen illik a karácsonyi hangulathoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
20

Habcsók

  • 4 ks tojásfehérje Hozzáadott
  • 200 g porcukor Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott

Fűszerezés

  • 12 teáskanál őrölt fahéj Hozzáadott
  • 14 teáskanál őrölt szegfűszeg Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A tojásfehérjéket verjük kemény habbá egy csipet sóval.

2. Lépés

Fokozatosan adjuk hozzá a porcukrot a tojásfehérjéhez, miközben folyamatosan verjük.

3. Lépés

Adjuk hozzá az őrölt fahéjat és szegfűszegőt a masszához, majd keverjük össze óvatosan.

4. Lépés

Egy sütőpapírral borított tepsire formázzunk kis habcsókokat a masszából.

5. Lépés

Előmelegített sütőben, alacsony hőmérsékleten (100°C-on) süssük a habcsókot kb. 45-60 percig, vagy amíg a habcsókok meg nem száradnak és könnyen leemelhetők a sütőpapírról.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új