HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/nRSjbk7Y3y_R3YG11ZRu/0b45132f9cf537aafcdb24cf7c3b6f.jpeg)
Forrás: Pixabay: TheoCrazzolara
Karácsonyi puncs
Karácsonyi hangulatot csempész a hideg téli estékbe ezzel a meleg, fűszeres itallal. Az időbe telik, amíg elkészíted ezt a puncsot, de az eredmény mindenképpen megéri.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
8
Puncs alap
- 2 ks narancs
- 1 ks citrom
- 2 ks almáspite alma
- 750 ml vörösbor
- 250 ml narancslé
- 250 ml almalé
- 100 g cukor
Fűszerezés
- 3 ks fahéj rúd
- 5 ks Szegfűszeg
- 1 ks csillagánizs
- 1 Csomag fűszerkeverék
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
1. lépés - Alapanyagok előkészítése
2. Lépés
2. lépés - Főzés
3. Lépés
3. lépés - Fűszerezés
4. Lépés
4. lépés - Tálalás