HIRDETŐ

Kardinalis

A Kardinalis egy hagyományos édes magyar desszert, amelyet galuskák, ricotta és szilva összetevőkkel készítenek. A desszertet általában hidegen, porcukorral meghintve szolgálják fel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6

Galuska

  • 200 g liszt Hozzáadott
  • 3 darab tojás Hozzáadott
  • 1 csipet Hozzáadott

Töltelék

  • 500 g Ricotta Hozzáadott
  • 300 g szilva Hozzáadott
  • 100 g cukor Hozzáadott
  • 1 Csomag vanília cukor Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Keverje össze a lisztet, a tojást és a sót egy tálban, majd gyúrja össze, amíg sima galuskatésztát nem kap.

2. Lépés

A ricottát keverje össze a cukorral és a vanília cukorral egy másik tálban.

3. Lépés

Vágja fel a szilvákat kisebb darabokra, majd keverje össze őket a ricottával.

4. Lépés

Formázzon kis galuskákat a tésztából, majd töltse meg őket a ricotta-szilva keverékkel.

5. Lépés

Főzzük a galuskákat lobogó vízben, amíg fel nem jönnek a felszínre.

6. Lépés

Szolgálja fel a galuskákat porcukorral meghintve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek