HIRDETŐ

Kellemes Borsós csirke brassói

A Borsós csirke brassói egy ízgazdag és tápláló étel, amely bármilyen alkalomra tökéletes. A lédús, fűszeres csirke és a finom, knédlivel szolgáltatott borsó tökéletes egyveleget képez, amely megigyekszükrővvel tölti meg a szobát.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 csirke felsőcomb Hozzáadott
  • 500 g borsó (ez lehet friss, fagyasztott vagy konzerv) Hozzáadott
  • 200 g knédli Hozzáadott
  • 1 nagy fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 50 ml napraforgó olaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál Paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál Majoránna Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük

2. Lépés

Hozzáadjuk a csirke felsőcombokat és az összes fűszert, majd addig pirítjuk, amíg a hús aranybarnára sül.

3. Lépés

Hozzáöntjük a vizet és lassú tűzön főzzük kb. 1 órán át.

4. Lépés

Közben a knédliket is elkészítjük a csomagoláson található utasítás szerint.

5. Lépés

Az utolsó fél órában hozzáadjuk a borsót a csirkéhez és együtt főzzük tovább.

6. Lépés

Tálaláskor a csirkét, a borsót és a knédliket együtt szervírozzuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új