HIRDETŐ

Kellemes Borsós csirke brassói

A Borsós csirke brassói egy ízgazdag és tápláló étel, amely bármilyen alkalomra tökéletes. A lédús, fűszeres csirke és a finom, knédlivel szolgáltatott borsó tökéletes egyveleget képez, amely megigyekszükrővvel tölti meg a szobát.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 csirke felsőcomb Hozzáadott
  • 500 g borsó (ez lehet friss, fagyasztott vagy konzerv) Hozzáadott
  • 200 g knédli Hozzáadott
  • 1 nagy fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 50 ml napraforgó olaj Hozzáadott
  • 1 teáskanál Hozzáadott
  • 1 teáskanál bors Hozzáadott
  • 1 teáskanál Paprika Hozzáadott
  • 1 teáskanál Majoránna Hozzáadott
  • 1 l víz Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon megdinszteljük

2. Lépés

Hozzáadjuk a csirke felsőcombokat és az összes fűszert, majd addig pirítjuk, amíg a hús aranybarnára sül.

3. Lépés

Hozzáöntjük a vizet és lassú tűzön főzzük kb. 1 órán át.

4. Lépés

Közben a knédliket is elkészítjük a csomagoláson található utasítás szerint.

5. Lépés

Az utolsó fél órában hozzáadjuk a borsót a csirkéhez és együtt főzzük tovább.

6. Lépés

Tálaláskor a csirkét, a borsót és a knédliket együtt szervírozzuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek