HIRDETŐ

Forrás: Canva

Klasszikus gulyásleves

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 1 kg marhahús Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 karotta Hozzáadott
  • 2 cékla Hozzáadott
  • 1 konzerv bab Hozzáadott
  • 2 ks krumpli Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 2 dl tejföl Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • Paprika Hozzáadott
  • őrölt kömény Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

A húst apró darabokra vágjuk, és kevés olajon megpirítjuk.

2. Lépés

Hozzáadjuk a vöröshagymát, fokhagymát, karottát, répát és főzzük, amíg a zöldségek puha lesznek.

3. Lépés

Hozzáadjuk a babot, krumplit, és elég vízet, hogy ellepje az összes hozzávalót.

4. Lépés

Fűszerezzük sóval, borssal, paprikával, és őrölt köménnyel.

5. Lépés

Hozzáadjuk a petrezselymet, és főzzük, míg a hús és a zöldségek teljesen puhaak lesznek.

6. Lépés

A lisztet elkeverjük a tejföllel, és hozzáadjuk a leveshez. Főzzük további 10 percig, amíg a leves sűrűbb lesz.

7. Lépés

Tálaljuk melegen, petrezselyemmel díszítve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új