HIRDETŐ

Kolbászos krumplileves tejföl nélkül0

Ez a leves az egyik kedvencem, egyszerű, tápláló és nagyon ízletes. Minden alkalommal, amikor családtagok vagy barátok jönnek át, megpróbálom elkészíteni nekik, és mindig nagy sikert arat. Nem használok tejfölt, hogy a leves könnyebb legyen, de nem veszít az ízéből.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g főző krumpli Hozzáadott
  • 150 g füstölt kolbász Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 zöldpaprika Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 112 l víz Hozzáadott
  • 112 evőkanál pirospaprika Hozzáadott
  • 1 kiskanal őrölt bors Hozzáadott
  • só ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

A krumplit meghámozzuk és kockákra vágjuk, a hagymát és fokhagymát apróra vágjuk, a zöldpaprikát karikákra, a kolbászt pedig cikkelyekre vágjuk.

2. Lépés

Egy nagy lábosban felhevítjük az olajat, majd hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát. Pár percig pirítjuk őket, míg a hagyma üveges nem lesz, majd hozzáadjuk a kolbászt.

3. Lépés

5-10 percig sütjük, míg a kolbász át nem veszi a hagyma ízét.

4. Lépés

Ezután hozzáadjuk a pirospaprikát, a zöldpaprikát, a krumplit és a fűszereket. Alaposan összekeverjük, majd felöntjük vízzel.

5. Lépés

Hagyjuk, hogy a leves felforrjon, majd takaréklángon tovább főzzük 30-40 percig, míg a krumpli meg nem puhul.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek