HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/5psJ1G3yCOoAQjZCAKio/bba0a5bc332c5225690584885d2d69.jpeg)
Korhelyleves - az igazi magyar íz
Egy tradicionális magyar étel, ami tökéletesen alkalmas a hideg időszakokban. A leves gazdag ízvilága az ízesítők és a húsok kombinációjának köszönhető.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 Csomag kolbász felkockázva g
- 1 Csomag szalonnakaraj felkockázva g
- 1 Fej vöröshagyma apróra vágva
- 3 gerezd fokhagyma pürésítve
- 2 evőkanál liszt
- 1 Csomag húsleves liter
- 2 Csomag zöldségleveskocka db
- 2 Csésze krumpli felkockázva
- 2 Csésze zöldbab felkockázva
- 2 Csésze karalábé felkockázva
- és Só bors ízlés szerint
HIRDETŐ
Eljárás
50 perc.
1. Lépés
A kolbászt és a szalonnakarajat egy nagyméretű fazékban kevés zsiradékon megpirítjuk.
2. Lépés
Adjuk hozzá a vöröshagymát és a fokhagymát, és pirítsuk még egy kicsit.
3. Lépés
Adjunk hozzá 2 evőkanál lisztet, és keverjük össze, hogy eltávolítsuk a zsír feleslegét.
4. Lépés
Öntsük hozzá a húsleves és a zöldségleveskockákat, és keverjük el.
5. Lépés
Adjunk hozzá krumplit, zöldbabot és karalábét, és főzzük, amíg a zöldségek puhák lesznek.
6. Lépés
Ízesítsük sóval és borssal ízlés szerint.
7. Lépés
Tálaljuk melegen.