HIRDETŐ

Korhelyleves - az igazi magyar íz

Egy tradicionális magyar étel, ami tökéletesen alkalmas a hideg időszakokban. A leves gazdag ízvilága az ízesítők és a húsok kombinációjának köszönhető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csomag kolbász felkockázva g Hozzáadott
  • 1 Csomag szalonnakaraj felkockázva g Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma apróra vágva Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 Csomag húsleves liter Hozzáadott
  • 2 Csomag zöldségleveskocka db Hozzáadott
  • 2 Csésze krumpli felkockázva Hozzáadott
  • 2 Csésze zöldbab felkockázva Hozzáadott
  • 2 Csésze karalábé felkockázva Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

A kolbászt és a szalonnakarajat egy nagyméretű fazékban kevés zsiradékon megpirítjuk.

2. Lépés

Adjuk hozzá a vöröshagymát és a fokhagymát, és pirítsuk még egy kicsit.

3. Lépés

Adjunk hozzá 2 evőkanál lisztet, és keverjük össze, hogy eltávolítsuk a zsír feleslegét.

4. Lépés

Öntsük hozzá a húsleves és a zöldségleveskockákat, és keverjük el.

5. Lépés

Adjunk hozzá krumplit, zöldbabot és karalábét, és főzzük, amíg a zöldségek puhák lesznek.

6. Lépés

Ízesítsük sóval és borssal ízlés szerint.

7. Lépés

Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új