HIRDETŐ

Korhelyleves - az igazi magyar íz

Egy tradicionális magyar étel, ami tökéletesen alkalmas a hideg időszakokban. A leves gazdag ízvilága az ízesítők és a húsok kombinációjának köszönhető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csomag kolbász felkockázva g Hozzáadott
  • 1 Csomag szalonnakaraj felkockázva g Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma apróra vágva Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 Csomag húsleves liter Hozzáadott
  • 2 Csomag zöldségleveskocka db Hozzáadott
  • 2 Csésze krumpli felkockázva Hozzáadott
  • 2 Csésze zöldbab felkockázva Hozzáadott
  • 2 Csésze karalábé felkockázva Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

A kolbászt és a szalonnakarajat egy nagyméretű fazékban kevés zsiradékon megpirítjuk.

2. Lépés

Adjuk hozzá a vöröshagymát és a fokhagymát, és pirítsuk még egy kicsit.

3. Lépés

Adjunk hozzá 2 evőkanál lisztet, és keverjük össze, hogy eltávolítsuk a zsír feleslegét.

4. Lépés

Öntsük hozzá a húsleves és a zöldségleveskockákat, és keverjük el.

5. Lépés

Adjunk hozzá krumplit, zöldbabot és karalábét, és főzzük, amíg a zöldségek puhák lesznek.

6. Lépés

Ízesítsük sóval és borssal ízlés szerint.

7. Lépés

Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek