HIRDETŐ

Forrás: gwenael le vot from Getty Images

Krémes csirke és burgonya ragu

Ez a krémes csirke és burgonyás ragu receptje az egyik kedvenc ételem. Gazdag, mély ízei és krémessége minden alkalommal megörvendezteti a lelkemet. Mindig is imádtam a csirke és a burgonya ezen kombinációját, a tejszín hozzáadásával pedig még finomabbá válik az étel. Amikor elkészítem, az egész házat kellemes illat tölti be, amitől mindenki megéhezik és alig várja az ételt.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 kg Burgonya Hozzáadott
  • 4 pcs Csirkemell Hozzáadott
  • 2 pcs hagyma Hozzáadott
  • 3 fogak Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 kanalak Vaj Hozzáadott
  • 200 ml tejszínhab Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Egy serpenyőben felhevítem a vajat, majd hozzáadom az apróra vágott hagymát és fokhagymát, és üvegesre pirítom.

2. Lépés

Ezután hozzáadom a csirkedarabokat, sózom és borsozom, és addig sütöm, amíg a csirke aranyszínű nem lesz.

3. Lépés

Amikor a csirke elkészült, hozzáadom az apróra vágott burgonyát és a tejszínt, mindent összekeverek, és kb. 10 percig párolom.

4. Lépés

Ezután az egészet átrakom egy tűzálló tálba, és a sütőben kb. 30 percig sütöm (vagy amíg a burgonya megpuhul).

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új